Tease and Please Game – Set 13 Accesorii BDSM

299.00lei

Tease and Please Game – un joc erotic provocator conceput pentru cupluri care doresc sa exploreze si sa isi amplifice placerea si intimitatea intr-un mod ludic si captivant. Va va ajuta sa va conectati mai profund si sa experimentati noi niveluri de satisfactie in relatia voastra.

Tease and Please Game
Tease and Please Game - Set 13 Accesorii BDSM 299.00lei
CLIENTII NOSTRII BENEFICIAZA DE :

Transport GRATUIT la comenzi de peste 200 lei

  • 14 zile de retur gratis.
  • Livrarea discretă in toata tara
Cumpărături în siguranță

Tease and Please Game – Set 13 Accesorii BDSM

Experimentati o experienta erotica captivanta si intensa cu jocul Master & Slave, inspirat de universul Fifty Shades of Grey.

Fiecare cutie este complet echipata cu toate accesorile esentiale pentru a va bucura de provocari senzuale si incitante, cum ar fi biciul, calusul, legaturile la ochi si multe altele.

Prin intermediul celor 24 de carti de joc incluse, veti putea explora din plin diversele aspecte ale puterii si supunerii, permiteti-va sa va dedicati fanteziilor erotice si sa va transformati dorintele in realitate.

Indiferent daca sunteti tentat sa fiti cel care conduce sau cel care se supune, Master & Slave va va ghida catre o experienta erotica provocatoare si memorabila, oferindu-va o cutie de joc plina de surprize senzationale.

Este un element indispensabil pentru cei care doresc sa aduca o nota de erotism rafinat in viata lor sexuala, punand la dispozitie toate accesoriile necesare pentru a explora noi si incantatoare experiente erotice.

Fiecare cutie contine toate articolele de care veti avea nevoie, cum ar fi un bici, un calus, o vasla, o legatura la ochi, un guler, un gat de pene, un set de catuse, un set de glezne, o cravata, o franghie si un centura.

Jocul vine si cu 24 de carti de joc cu instructiuni clare in 10 limbi: olandeza, engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, suedeza, nordica, poloneza, rusa.

In timpul jocului, vei ajunge sa cunosti si sa te conectezi cu partenerul tau si mai mult.

Este o necesitate absoluta pentru cei care doresc sa experimenteze putin cu un erotism pervers in relatia lor sexuala.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tease and Please Game – Set 13 Accesorii BDSM”